torsdag 11. juni 2009

Endelig er vi på nett :-)

Etter styremøte i velforeningen 10 juni 2009 fant undertegnede ut at vår kjære velforening måtte ut på nett. Jeg fant ut at vi skulle bruke en standard BLOGG slik at medlemene i styret enkelt kan legge ut informasjon og bilder fortløpende.

Vi er i skrivende stund 98 medlemmer i Fjellhamar Velforening, men vi ønsker at flere skal komme til. Dette er ikke for å tyne folk for 120,- pr år men heller å opplyse om hvilke muligheter som finnes i velforeningen.

Vi har et velhus som er svært populært for utleie og det har vi tenkt å forsette med. Men som alltid kreves det noen ildsjeler for å drive en slik forening og sittende styret ønsker å komme i kontakt med flest mulig . Denne bloggen kan kanskje hjelpe til i vår "elektronifiserte" hverdag.

Se gjerne i listen til høyre om hvilke aktiviteter som skjer denne høsten/vinter og kryss av datoene allerede nå!

Skulle dere ha noen ønsker/innvendinger, kommenter gjerne dette innlegget slik at vi alle kan se hva som skrives. Vennligst tilkjenne gi dere med navn, siden kommentarene blir lagt inn som anonym bruker :-)

Da er det bare å blogge i vei og helt til slutt,

VELKOMMEN TIL FJELLHAMAR VEL

9 kommentarer:

  1. Dette var veldig bra. Jeg og flere med meg er svært lei av helikopterstøyen over hodene våres. Gjør velforeningen noe med dette?

    Mvh
    Frode Rønning

    SvarSlett
  2. Ja, velforeningen har gitt styremedlem Frode Rønning ansvar for å gå gjennom konsesjonen gitt av Luftsfartstilsynet. Hvis konsensjon av 13. september 2005 er gyldig bryter Lørenkog helikopterplass denne daglig. Vi vil nå planlegge et møte med rette instanser slik at vi kan diskutere brudd på inn- og utflyvningstrasèer.

    SvarSlett
  3. Fantastisk!
    At det skulle ta 2 timer å etablere Fjellhamar vel på nett er intet mindre enn imponerende!

    Et par kommentarer har jeg jo: Jeg heter Øivind med et par i'er, sekretær er Chris, ikke Tore, Linda Roli Sørensen er også med i styret.

    Ut over dette så er jeg svært fornøyd! Du er flink, Frode!

    Øivind

    SvarSlett
  4. Særs flink og så kjapp:)
    Da kan resten av styret bare slappe av og la Frode fikse alt.
    Solgunn

    SvarSlett
  5. Anne Sørum
    Mob: 40 40 40 40

    Dette telefonnummeret er det ikke mulig å nå noen på. Bør rettes opp? :-)

    SvarSlett
  6. Prøvde å booke velhuset 14.november, men fikk beskjed om at det var opptatt...dette bør kanskje ligge på kalenderen når den først er der? :o)

    SvarSlett
  7. Enig om at kalenderen ikke er helt oppdatert, da slipper dere unødvendige opprigninger :)

    SvarSlett
  8. BILDER AV VELHUSET HADDE VÆRT FINT

    SvarSlett
  9. Skulle gjerne hatt bilder av ute og inne området, antall det er plass til, fasiliteter, pris, vask, servise etc...

    SvarSlett